Automeister szervizkoncepció

Az AUTOMEISTER hálózat már 20 éve működik sikeresen Európában. A hálózat Németországból indult, napjainkban öt európai országban van jelen (Németország, Ausztria, Szlovénia, Magyarország, Románia) és több, mint 170 Partner képviseli minőségi szolgáltatásait.

Az AUTOMEISTER műhelyek műszakilag maximálisan fel vannak szerelve, rendelkeznek a megfelelő szaktudással, minőségi alkatrészeket építenek be, ezzel új alternatívát nyújtanak a márkaszervizekhez képest!

Szakképzett szolgáltatásokat minden típusú gépkocsihoz, a gyártók követelményeinek megfelelő felülvizsgálatot, és egy korrekt árakon történő azonnali kiszolgálást is megtalálja egy helyen az AUTOMEISTER-nél. Az AUTOMEISTER műhelyek esetében a megfelelő műhelyberendezések és teszterek a rendszerhez való csatlakozás szigorú tárgyi feltételei. A megfelelő műhelyfelszereléseken kívül a műhely szerelői évente több alkalommal is részt vesznek különböző továbbképzéseken, tanfolyamokon. Mindez együttesen garantálja, hogy a választott AUTOMEISTER szerviz minőségi szolgáltatásokat nyújt valamennyi autómárka tulajdonosának.

További információ a www.automeister.hu weboldalon.