Dízel hálózat

A szervizkoncepciók jelentik azokat a kereteket, amelyek az AUTONET üzleti modulljait összefogva a Vevők teljes körű kiszolgálását célozzák. A cégcsoport filozófiája szerint a szolgáltatás fogalma nem merül ki a cserealkatrészek forgalmazásában. A modulok összehangolt működtetése megteremti a vélasztási lehetőséget szervizes partnereink részére. Az AUTONET működtet teljes körű szolgáltatást kínáló, moduláris rendszerben működő, és speciális (márkára, termékcsoportra kifejlesztett) hálózatot is.

1. Bosch szervizkoncepciok

A Bosch több szinten és több motor kategóriában kínál szervizkoncepciós megoldásokat. A Bosch nevét minden szerviz ismeri már a hazai piacon.

Bosch Injection System

Rövid név: BIS

Megnevezés: Bosch Befecskendező Rendszerek

Kinek ajánljuk: Befecskendező rendszerek javítására szakosodott műhelyek

Részletek: Egyszerű megoldást kínál a benzin és dízel üzemű gépkocsik diagnosztizálásával és javításával foglalkozó vállalkozásoknak.

Bosch Car Service

Rövid név: BCS

Megnevezés: Bosch Car Szerviz

Kinek ajánljuk: Mindazoknak, akik az autójavítás teljes területén képesek dolgozni, szeretnének folyamatosan megújulni, tanulni

Részletek: Magasabb szintet képvisel, mint a BIS koncepcó. A csatlakozó partnerek teljeskörű szerviz-szolgáltatást nyújtó autószervizek folyamatos és kontrolált oktatásokkal. A Bosch Car Service-ek évenként független auditor cég által szigorú minőségi ellenőrzésen esnek át.

Bosch Diesel Service

Rövid név: BDS

Megnevezés: Bosch Dízel Szerviz

Kinek ajánljuk: dízel egységek javítására szakosodott műhelyeknek, garázsoknak

Részletek: A hagyományos dízel rendszerek specialistája. Egy Bosch Diesel Service műhely a dízel autók javítására szakosodik. Tevékenységi köre a hagyományos, soros, forgóelosztós adagolóktól az EDC rendszerekig terjed, de a komplett motordiagnosztika és a beállítások elvégzése is követelmény.

Bosch Diesel Center

Rövid név: BDC

Megnevezés: Bosch Dízel Centrum

Kinek ajánljuk: jelenleg nem elérhető szervizkoncepció az újonnan csatlakozók számára

Részletek: Egy Bosch Diesel Center műhely a szakma csúcsát jelenti. Nem csak a Bosch dízel rendszereivel kapcsolatos ismereteket kell megfelelő mélységében tudnia, hanem az új rendszerek vizsgálatában is jártasnak kell lennie. Ide értve a legújabb Common Rail (TDCi, CTDi, JTD, CDI stb. fantázianévvel ellátott) vagy Pumpen Düsen (PDTDI) rendszerek hibafeltárását és akár javítását is. A javítás végeztével akár a látható változásokat egy teljesítményméréssel is igazolják.

2. Pierburg Service

Pierburg Service

Rövid név: PSP

Megnevezés: Pierburg Szerviz

Kinek ajánljuk: kiegészítő szolgáltatásként ajánljuk mindazon műhelyeknek, akik már valamilyen szervizkoncepció tagjai, és szeretnék kibővíteni szolgáltatásaik körét

Részletek: A Pierburg rendszer írja elő a legkevesebb feltételt, viszont ezzel a koncepcióval válhat szinte teljessé egy szerviz szolgáltatása. Olyan rendszerelemek elsődleges beszállítója az európai utakon közlekedő járműveknél, amelyek bármelyik befecskendezést magában foglaló koncepció számára elengedhetetlen tartozékok a javítása során. Ezt az értéket növeli a hozzá tartozó, napi szinten használható tudást átadó oktatás.

3. Delphi Diesel Point

A Diesel Point megfelel a common rail technológia kihívásainak, a Delphi rendszerek mellett természetesen a Bosch, Siemens és Denso esetében is. Szakszerű hátteret biztosít Partnereinek minden műszaki kérdésben, illetve lépéselőnyhöz juttatja a legújabb diagnosztikai készülékek használata révén. A marketing támogatással segít újabb ügyfeleket hozni a műhelyébe.