Jelentkezés

Jelentkezés az oktatásokra

Az aktuális témaköröket, azok részletes leírását, a jelentkezési díjakat, illetve a tanfolyami naptárat a  http://training.autonet-group.hu/ internetes oldalon találja meg.

Ha szeretne hozzánk jelentkezni, előbb el kell végeznie a néhány perces regisztrációt. Ez megkönnyíti a munkánkat, ezen kívül ennek alapján állítjuk ki a tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet is. Tanfolyamainkon minden esetben van egy maximális résztvevőszám, ezzel tudjuk garantálni, hogy a résztvevők valóban odaférjenek a vizsgált rendszerekhez. Ha a létszám betelt, akkor is érdemes regisztrálnia, visszalépés esetén a rendszer automatikus üzenetet küld a várólistán sorrendben következőnek. Nagyobb jelentkezőszám esetén további tanfolyamot indítunk azonos témakörrel.

Hálózati partnereink (ACC, Automeister, AutoCrew) a szerződésnek megfelelően kapott kuponokkal is kifizethetik a tanfolyamokat.

További információkat a következő telefonszámon kérhetnek: +36 20 449 5912 (Ruzsa János), illetve kérdéseiket írásban is feltehetik a janos.ruzsa@autonet-group.com emailcímen.