Klímaszerviz és emisszíómérő berendezések

 

Klímaszervíz és emissziómérő berendezések

BOSCH Klímaszerviz berendezések

 

A gyártó tőle megszokott módon, magas szintű technológiával készíti klímagáz töltő berendezéseit. A palettában egyaránt megtalálható R134A és R1234YF gáztípusra fejlesztett készülék, amit különböző teljesítményű belső kialakítással lehet elérni.  Legfőbb eltérések a belső gáztartály méretében és a kompresszorban van, aminek hatására jobban ki lehet választani a megfelelő készüléket.  A berendezések automatizálva, könnyen megszokható kezelőfelülettel és számos funkciókkal vannak ellátva, amit további opcionális kiegészítőkkel,pl.: öblítő szettel lehet még hasznosabbá tenni.

Elérhető berendezések:

ACS511

R134A, 8kg belső tartály

Személyautó

ACS611

R134A, 20kg belső tartály

Személy és kihaszon

ACS810

R134A, 38kg belső tartály

Busz - Kamion

ACS561

R1234YF, 8kg belső tartály

Személyautó

ACS661

R1234YF, 20kg belső tartály

Személy és kihaszon

 

RobinAir Klímaszerviz berendezések

 

Nagy múltra vissza tekintő gyártó prémium kategóriába sorolható berendezéseket készít, amiknek több Autó márka specifikációja is meg van. Elérhető R134A és R1234YF gáztípusokhoz, a személyautóktól egészen a kamionig, a hibrid hajtású járműveket is beleértve. A gépek közti különbségek a belső tartályban, kompresszorban és Autógyártó jóváhagyásokban rejlenek, ezzel viszont minden extra igény is lefedésre kerül. Opcionális tartozékok között olyan is megtalálható, hogy gázelemző, öblítő szett, amit akár a géptől függetlenül is használni lehet. 

Elérhető berendezések:

AC690PRO

R134A, 20kg belső tartály

Személy és kishaszon

AC788PRO

R134A, 20kg belső tartály

Személy és kishaszon, Hibrid jóváhagyás

AC790PRO

R134A, 40kg belső tartály

Busz - Kamion

AC690PROyf

R1234YF, 20kg belső tartály

Személy és kishaszon, Hibrid jóváhagyás

AC1234-3

R1234YF, 10kg belső tartály

Személyautó, Hibrid jóváhagyás

AC1234-7

R1234YF, 12kg belső tartály

Személy és kishaszon, Hibrid jóváhagyás

             

HELLA-GUTMANN Klímaszerviz berendezések

 

A Hella Gutmann Solutions egyesülés világméretű autóipari beszállítóvá tette a Hellát a műhelyberendezések terén, ezáltal a járműszervizek teljes körű, magas színvonalú, szakmai klímaszerviz berendezés gyártójává vált.

Hella Gutmann Solutions támogatja a járműszervizek teljes körű szakmai technikai tanácsadását és számos képzést biztosít. A legújabb berendezése a Husky 300 egy teljesen automata szolgáltatást nyújtó, R134a gázra készült, nitrogéngázos szivárgás észleléssel, hermetikusan lezárt PAG olaj, UV és POE olaj töltő rendszerrel és egy integrált nyomtatóval ellátott klímatöltő állomása.

 

BOSCH BEA emisszió-mérő berendezések

 

A gyártó készülékei megállják a helyüket a piaci igények tekintetében, mindezt többek között köszönhetik a könnyű kezelhetőségnek, a gyors bemelegedési időnek és mobilitásuknak egyaránt. A fejlesztésükben nagy szerepet kap a hatályos KÖKIR szabályzásnak való megfelelés, a hálózatba való kapcsolás, a Bosch KTS-ekkel való közös bluetooth kommunikáció.

 

HELLA - GUTMANN SLD Mobil füstgenerátor

 

A berendezés nagyon jól használható szivárgások és tömítetlenségek lokalizálására. Hordozhatósága és könnyű füstgázfejlesztő képessége miatt gyorsan és hatékonyan segíti a hiba megkeresését. Az esetleges szivárgást egyenletes nyomású füstölés mellett UV-kontrasztanyaggal jelöli meg, ezzel, nagy pontossággal mutat rá a hibára. Hasznos funkcióin kívül OE gyártó jóváhagyással is rendelkezik.