AutoCrew szervizkoncepció

A járműpiac növekvő követelményeit tekintve a független szervizeknek egyre nehezebb az életben maradás. A járműtechnológia egyre összetettebb a növekvő mennyiségű elektronika, a szükséges tréningek, a naprakész szolgáltatói információ és modern diagnosztikai rendszerek miatt.

A Bosch az AutoCrew hálózatot Németországban hozta létre 2009-ben, de folyamatosan terjeszkedik nemzetközi szinten is. Az AutoCrew elnevezés teljes körű szolgáltatást jelent. Az AutoCrew műhelyek keresztmárkát és hozzáértő szolgáltatást ajánlanak fel az autótulajdonosoknak, ami kielégíti a járműkarbantartás és javítás minden szempontját. A Bosch a legkorszerűbb műhelyberendezéseket, műszaki információkat, cserealkatrészekhez való hozzáférést valamint egységes külső és marketing megjelenést biztosít a partnereinek. A Bosch által nyújtott minőségi biztosítási rendszer védi a magas szintű szolgáltatásokat, melynek alapja a rendszeres ellenőrzés a hálózat partnereinél.

Az AutoCrew szervizekben egyesül a szerviz szakmai hozzáértése és a Bosch tapasztalata. A legújabb diagnosztikai berendezések, minőségi szervizelés, ügyfélközpontú hozzáállás, szakszerű munkavégzés jellemzik őket.