Autonet dízel, diagnosztikai stand az Autotechnika kiállításon

Autonet dízel, diagnosztikai stand az Autotechnika kiállításon

2016. október 19 – 22. között rendezték meg a 25. Autotechnika – Nemzetközi járműfenntartó – ipari szakkiállítást a Hungexpo Budapesti Vásárközpont A pavilonjában.

Az Autonet Magyarország Kft. dízel és diagnosztikai csapatával, illetve a szervizhálózati portfóliójával vett részt a szakmai kiállításon.
 
Mint ezt már a saját szakmai kiállításunkon és partnertalálkozónkon, az AutonetMobility Show-ra kilátogató partnereink megszokhatták, ez alkalommal is a kiállítás fölé magasodott a különleges kialakítású emeletes standunk. 
 
A standunkon kiállításra kerültek gumiszerelő gépek, centírozók, diagnosztikai berendezések, diagnosztikai újdonságok, diesel teszt berendezések, garázsipari berendezések, és kéziszerszámok.
A KS Tools kéziszerszámok egyedi módon, egy kompletten, külön bemutatók céljára berendezett KS Tools szerszámos autóban voltak megtekinthetők. Az érdeklődők egymásnak adták át a helyet a „buszban”. Nyilvánvaló vonzereje abban rejlett, hogy a szerszámokat kézbe lehetett venni és ki lehetett próbálni.
 
A Skoda Octavia tréning autónkon Ruzsa János, mérnök – oktató kollégánk szemléletes előadásokat tartott naponta többször is „Kompresszió mérése működés közben izzítógyertyával” és „Haldex kuplung működése” témában. Az előadásokat nem csak gyakorlott, szakavatott autóipari mesterek hallgatták érdeklődéssel, hanem a kiállításra szervezetten kilátogató leendő szakemberek, tanulók is.
 
Standunkon képviseltették magukat a szervizhálózati koncepcióink értékesítéséért felelős kollégák is, akiknek lehetősége nyílt már meglévő partnereinkkel egyeztetni, tárgyalni, illetve az érdeklődőknek bemutatni az Autonet által kínált szervizhálózati lehetőségeket, kritériumokat és a hálózathoz tartozás nyújtotta előnyöket, akcióinkat, szolgáltatásainkat.
 
A kiállítás nagyszerű lehetőséget nyújtott arra, hogy bemutassuk az érdeklődőknek, potenciális vásárlóinknak, az egész piacnak, hogy mekkora erőt képvisel az Autonet Import Magyarország Kft. a dízel, diagnosztikai piacon szakértelmével és termékportfóliójával.
 
Minden kedves látogatónak, érdeklődőnek, és megrendelőnknek köszönjük a részvételét!