Autonet csoport, ATR

Az Autonet Csoport a régió egyik legjelentősebb autó- és javítóipari szolgáltató csoportosulása, megoldásokat kínálva az autó- és javítóipar igényeire.

Az AUTONET Import Magyarország Kft., az Autonet Import SRL Romániában, illetve az Autonet Import d.o.o. Szlovéniában az autó- és javítóipari partnerek munkáját egy átfogó termék- és szolgáltatás portfólióval segíti.

A Lubexpert Romania SRL, Lubexpert Hungária Kft. és a Lubexpert Slovakia s.r.o. kenőanyagokat importálnak és értékesítenek, a Forsius a fényező műhelyek beszállítója, festékek, kiegészítők, speciális műhelyfelszerelések forgalmazója.

A Network Systems IT, web, marketing ügynökség, a Garage Assist műhelyfelszereléseket, a Point S gumiabroncsokat forgalmaz, a Dynamic Software Solutions IT megoldásokat kínál, az Autonet Management Company pedig menedzsmenttel kapcsolatos feladatokat végez el.   

A Partslife az autó- és javítóipar által előállított hulladékok kezelésére, újrahasznosítására hoz megoldásokat.

Az ATR gyakorlatilag az európai független autóalkatrész importőrök és értékesítők érdekvédelmi szervezete, napjainkban 61 ország 268 legnagyobb cége képviselteti magát a szervezetben.
E tagság pozitív hatással bír Partnereinkre is, hiszen hathatós segítséget nyújt a beszerzési folyamatban, információkat szolgáltat és koncepciókat biztosít.

Az elmúlt években az Autonet Cégcsoport érte el a legnagyobb növekedést az ATR-en belül, ezáltal is hozzájárulva az érdekképviseleti szövetség sikereihez, eredményeihez.