Delphi - Válaszok egy szempillantás alatt

Delphi - Válaszok egy szempillantás alatt

A Delphi DS-FLASH™ csomagja ajtót nyit a járműipari információkhoz.

A Delph új DS-FLASH™ Pass-Thru berendezése olyanfelhasználóbarát eszköz, amely online hozzáférést biztosít a független autószerelő műhelyeknek az autógyártók w eboldalaihoz. Ezáltal
a műhelyek előtt költséghatékony lehetőség nyílik rá, hogy olyan ügyfeleket vonzzanak magukhoz, akik korábban az autógyártók márkakereskedéseit választották.
A gyártók által alkalmazott OE műszaki adatokhoz, szervizelési ütemtervhez és digitális szervizelési bejegyzésekhez adott hozzáféréssela műhelyek elvégezhetik a motorvezérlők újraprogramozását - a kizárólaga márkakereskedők számára biztosított drága eszközök és szoftverek nélkül is.
Ez a masszív egység teljes mértékben  kompatibilisa gyártók diagnosztikai előírásaival, a szükséges kábelekkel, akkutámogató egységgel és VAG, BMW, GM, Toyota és Lexus járművekhez előprogramozott, robusztus laptoppal szállítjuk.
A DS-FLASH™ ügyfelek  emellett a Delphi 12-hónapos támogatásicsomagjának előnyeit is élvezhetik - mely egy teljes napos képzést ésa kijelölt műszaki forródróton biztosított folyamatostámogatást is tarta lmaz.
Bővebben is érdekli?
Ne mulassza el ezt az izgalmas lehetőséget, mellyel segítheti üzleti növekedését - további felvilágosításért :
Forduljon helyi Delphi márkakereskedőjéhez.