Nyitott Kapuk rendezvény Dunakeszi Disztribúciós Központban

Nyitott Kapuk rendezvény Dunakeszi Disztribúciós Központban

2017. szeptember 23-án került megrendezése az AUTONET szakmai programmal egybekötöttpartnertalálkozója Dunakeszi Disztribúciós Központban.

Az AUTONET Import Magyarország történetében, a Nyitott Kapu rendezvénysorozat keretén belül csúcslátogató számú partnerünk tisztelte meg cégünket. Közel 200 cégtől, 480 fő látogatott meg bennünket a hol napos, hol esős szombati napon.A rendezvényen lehetőségünk nyílt arra,hogy a mindennapi munkánk helyszínén mutassuk meg az AUTONET háttérszolgáltatásait, azt a hátteret, ami támogatást nyújt a hazai szervizek mindennapos munkájához.
Az alkalom nagyszerű lehetőséget nyújtott arra, hogy kötetlenülbeszélgethettek egymással a kereskedelmiképviselőink, ügyfélszolgálatos kollégáink és a dunakeszi, dél – pesti, budaörsi telephelyünkhöz kötött partnereink. A cég történetében első alkalommal engedtünk betekintést a raktárunkba, ahol kijelölt útvonalon szabadon járhatták be az érdeklődők a disztribúciós központunkat.

A rendezvényen vendégül láttuk partnereinket és a kicsiknek kézműves foglalkozással, arcfestéssel készültünk.

A Mobility Show rendezvény szervezésén edződött csapatunk rutinosan készült az újdonságainkat, üzletágainkat bemutató standokon és a családiaslégkörben, kötetlenformában tudott beszélgetni a partnerekkel. Képviseltette magát a Dízel, diagnosztika, garázsipar, Szervizkoncepcióink, QWP termékcsoportunk, Haszongépjármű üzletágunk, Gumis üzletágunk, Festékes üzletágunk és az elmaradhatatlan KS Tools szerszámos autónk.

Ruzsa János mérnök oktatónk az AUTONET Dunakeszi Központjában az Oktató Műhelyben tartott folyamatosan előadást. A bemutató témája irányított hibakeresés volt. A partnereink betekintést nyerhette, hogy milyen tartalmasan, szemléletesen telik nálunk egy oktatás, amire garancia az oktatónk szakmai tapasztalata, felkészültsége és egyedi előadás módja.

Köszönjük minden kedves Partnerünknek, hogymegtiszteltek minket jelenlétükkel! Reméljük, hogy hasznosan és kellemesen telt a napjuk.