SAJTÓSZOBA

Vasárnap elkezdődött az igazi verseny a 2020-as Dakaron. A Dzsidda és Al Wajh közötti útvonalon 319 kilométer mért és 433 összekötő szakaszt teljesítettek a versenyzők.

Január 4-én a szaúd-arábiai Dzsiddából rajtol el az idei Dakar-rali mezőnye. Ez amolyan ünnepi esemény lesz, az első igazi futamot vasárnap tartják, amikoris Dzsidda és Al Wajh között haladnak majd a versenyzők. Az eddiginél jelentősen hosszabb első futamon 319 kilométer lesz a mért szakaszt az összesen 433 kilométeres távból.

Meghibásodott az autója EGR (kipufogógáz-visszavezető) szelepe)? Talán. Az alábbiakban bemutatom a meghibásodás tüneteit.

Függetlenül attól, hogy milyen motorkerékpárod van, ha megfelelő körülmények között tárolod télen, és főleg ha felkészíted „téli álmára”, ez költséges javításoktól kímél meg a következő szezon elején.

A febi optimizált vezérműlánc készlete.

A motorjavító műhelyekben az Elring hengerfejtömítések és tömítéskészeletek évtizedek óta egyet jelentenek a csúcsminőségű cserealkatrészekkel.

Az automata sebességváltó piac folyamatos fejlődést mutat, az előrejelzések szerint ez a növekedés az idén akár az 5,95% -ot is elérheti.

Az Autonetnél arra törekszünk, hogy a folyamatos bővülés közepette is minden egyes tagunk maximálisan élvezni tudja a nemzetközi hálózathoz való tartozás összes előnyét.

Számos Pierburg komponens “betanítást” igényel