Szervizhálózatok

AUTOMEISTER = professzionális, márka független szerviz, ahol a minőség és a vevő az első helyen áll, versenyképes árak mellett!

A hálózat Németországból indult, a koncepció alapjai gyakorlatilag a 80-as évekig nyúlnak vissza. Napjainkban az AUTOMEISTER öt európai országban van jelen (Németország, Ausztria, Szlovénia, Magyarország, Románia) és több, mint 150 Partner képviseli minőségi szolgáltatásait.

Az AUTOMEISTER műhelyek műszakilag maximálisan fel vannak szerelve, rendelkeznek a megfelelő szaktudással, és minőségi alkatrészeket építenek be - ezzel új alternatívát nyújtanak a márkaszervizekhez képest!

Szakképzett szolgáltatásokat minden típusú gépkocsihoz, a gyártók követelményeinek megfelelő felülvizsgálatot, és egy korrekt árakon történő azonnali kiszolgálást - az AUTOMEISTER-nél mindezt egy helyen megtalálja. Mindez csak úgy lehetséges, hogy az AUTOMEISTER műhelyek esetében a megfelelő műhelyberendezések és teszterek a rendszerhez való csatlakozás szigorú tárgyi feltételei.

A megfelelő műhelyfelszereléseken kívül a műhely szerelői évente több alkalommal is részt vesznek különböző továbbképzéseken, tanfolyamokon. Mindez együttesen garantálja, hogy a választott AUTOMEISTER szerviz minőségi szolgáltatásokat nyújt valamennyi autómárka tulajdonosának.

Több információ a www.automeister.hu oldalon.

 

Auto Check Center szervizkoncepció

Auto Check Center, az én profi szervizem!

Az Auto Check Center hálózat tagjai mind független műhelyek, melyek az alábbi elveket követik: ügyfélbarát szolgáltatás, melyet kompetencia, szaktanácsadás, gyorsaság és komolyság jellemez – mindez korrekt árakon.

Ez az új autótípusok esetében is érvényes, mivel csapatunk a gyakori képzéseknek köszönhetően mindig naprakész tudással rendelkezik a legújabb technikai megoldásoknál is. Abban mindig bízhat, hogy javítás vagy ellenőrzés esetén az Ön autója mindig jó kezekben van. A biztonság és a kényelem fontos tényezők az Ön számára. Mindig a legjobbaknál végeztesse el a javításait!

Nálunk az ügyfél igénye a legfontosabb szempont. Ezért a szolgáltatások széles skáláját ajánljuk Önnek. Nálunk a szakmai kompetenciát az egyénre szabott tanácsadás teszi egyedivé.
A munka megkezdése előtt minden esetben megbeszéljük Önnel a szükséges munkálatokat. Szakképzett csapatunk mindent megtesz az Ön autójáért. Mindig gyorsan és az igényeinek megfelelően tesszük a dolgunkat.

Számunkra mindig fontos szempont a magas színvonalú szolgáltatás versenyképes áron. Meggyőződésünk, hogy ez feltétlenül szükséges ahhoz, hogy kapcsolatunk hosszú távú legyen.

Több információért látogasson el a www.autocheckcenter.ro oldalra.