A Schaeffler átszervezi futóműalkatrész portfólióját FAG márkanév alatt

A Schaeffler Automotive Aftermarket tagozata átszervezte teljes futóműjavító portfólióját.

LANGEN, 2019-04-17.

  • Piacvezető futómű alkatrészek és javítási megoldások egy helyen
  • Futómű és kormánymű alkatrészek, hajtótengelyek és rugóstagok a kerékcsapágy programmal együtt FAG márkanév alatt.   
  • Ugyanaz a csúcsminőség a portfólió egészében

A Schaeffler Automotive Aftermarket tagozata átszervezte teljes futóműjavító portfólióját. A 2019 június 1-től érvénybe lépő változtatás értelmében az FAG márkanév alatt az Aftermarket szakemberei a kormánymű és a felfüggesztés alkatrészeivel, hajtótengelyekkel és rugóstagokkal bővítik a termékskálát. A meglévő kerékcsapágy programmal együtt a cég így piacvezető portfóliót kínál a futómű professzionális szintű javításához FAG márkanév alatt. 

Ez a lépés közvetlen következménye a Schaeffler átfogó minőségstratégiájának, amely az alkatrészpiac számára kínált termékeiben nyilvánul meg mind az anyagválasztásban, a fejlesztési és gyártási folyamatokban, mind a testreszabott javítási megoldásokban. 
“A tartós és teljesítményfokozó bevonatok és tömítési technológiák használatával portfóliónk minden egyes elemével következetesen kiemelkedő minőséget kínálunk”, mondja dr. Robert Felger, a Schaeffler Automotive Aftermarket Termékmenedzsment és Kutatás-Fejlesztési igazgatója. “Minden egyes alkatrészt, egészen a legkisebb tartozék-alkatrészekig, a Schaeffler minőségi standardjainak megfelelően fejlesztünk és tesztelünk.

Az FAG márka révén a cég több mint 130 éves tapasztalatot mondhat magáénak az alkatrészek és haladó futómű modulok fejlesztése és gyártása terén az eredeti alkatrész-gyártók számára. A Schaeffler olyan innovatív termékekkel, mint az elektromechanikus kanyarstabilizátor és az intelligens sarok modul (Intelligent Corner Module) bizonyítja elkötelezettségét a jövőorientált futómű technológiák fejlesztése mellett.

A Schaeffler minőségről vallott átfogó koncepciójának része az is, hogy lehetővé tegye a javítóműhelyek számára a megbízható és hatékony javítások kivitelezését. 
Mivel különös figyelmet fordít az európai autópark minden gyakori futóműalkalmazására, a javítóműhelyek igényeire válaszolva a Schaeffler számos tartozék alkatrészeivel bővítette ki portfólióját. Az FAG javítási megoldásai tartalmazzák valamennyi szükséges alkatrészt és a megfelelő tartozékokat, mint például a csavarokat és az anyacsavarokat – mindet a cserealkatrésszel azonos minőségben. Így a műhelyek ügyfelei biztosak lehetnek abban, hogy a biztonsági szempontból rendkívül fontos futómű javítását változatlanul magas minőségben végzik, mind az alkatrészek, mind a javítási folyamatok szempontjából. 
 
Hozzáférhetők júniustól az FAG márkanév alatt – szabályozókar javítási megoldás valamennyi szükséges tartozékkal a megbízható és hatékony javítás érdekében. 


A TPU porvédőnek és a cinkpehely bevonatnak köszönhetően a Schaeffler FAG kormányösszekötő gömbfeje rendkívül ellenálló a korrózióval és olyan külső hatásokkal szemben, mint a hő, a szennyeződések és a nedvesség.  

2019.07.11.