Cégbemutatás

Az Autonet cég nemzetközi háttérrel rendelkező, autóalkatrész nagykereskedő vállalat. Országszerte rendelkezünk közel 150 tagot számláló szervizhálózattal, akik lojális partnerek és kiemelten magas színvonalat képviselnek szolgáltatásaikkal.

Üzleti modellünk az autójavító műhelyek felé történő értékesítést képviseli, őket országszerte 19 telephelyen szolgáljuk ki, disztribúciós központunk Üllőn található.

Vízió és Küldetés

Vízió

Az autóipari szakma piacvezető, integrált megoldás szállítója, Közép-Kelet Európa megújult, motorizált társadalmainak, a mobilitás, közlekedésbiztonság és környezetvédelem garanciájával, a magasabb életminőség érdekében.

Küldetés
Olyan tudás alapú, vevőorientált szolgáltatások és termékkereskedelem kialakítása, amelyben sikeres, önmegvalósító csapatunk, magas társadalmi felelősségvállalásának tudatában, szakmai felkészültsége révén, a termék, információ, know-how együttesét, a jövőbeni szakmai trendeket követő, teljes körű megoldásként szállítja az autóipar javítási, karbantartási és felszerelési ágazatainak, a mobilitási, a közlekedésbiztonsági és a környezetvédelmi igények szolgálatában.