A remek, összetettben elért 17. helyezéssel tért haza a Dakar-raliról Gyenes Emánuel, az Autonet Motorcycle Team versenyzője. Csütörtök délelőtt az Autonet szatmári székhelyén üdvözölték a kollégák a motorost, aki élményeiről bővebben is beszámolt az újságíróknak az ünnepi köszöntést követő sajtótájékoztatón.

Ügyfél

142 motoros indult az idei Dakar-ralin, közülük pedig csak 97-nek sikerült befejeznie az embert és motort próbáló megmérettetést. Az Autonet Motorcycle Team színeiben versenyző Gyenes Emánuel összetettben a fantasztikus 17. helyen zárta a versenyt, annak ellenére, hogy egy egy órás büntetés is rontotta a helyzetét.

Ügyfél

 

Miután a 18. helyen végzett a rally felénél, Mani a pihenőnapon egy 1 órás büntetést kapott és a 2017-es Dakar rally második hetét a 29. helyről kezdi. 

Press Room

Sár, por és kánikula - az idei Dakar első két napján ezek okozták a legtöbb gondot a Dakar-rali mezőnyének - szerdán azonban megérkeztek az Andok bérceinek oxigénszegény, hideg vidékeire, San Salvador de Jujuy-ba.

Ügyfél
  • newslist banner

Az első nap 33. helyezését követően kedden 28.-ként ért be a célba Gyenes Emánuel a Dakar-rali második napján, ezzel összesítettben a 29. helyre lépett elő.

Ügyfél

Hatékonyabb kommunikáció, eredményesebb együttműködés.

Ügyfél