Tízezer négyzetméteren, száz standon, háromezer szakmai látogató megvendégelésével zajlott le 2018. május 26-án, a hatodik alkalommal megrendezett AUTONET Mobility Show szakmai kiállítás és partnerrendezvény, amelynek a Hungexpo G pavilonja adott otthont.

Ügyfél

Várunk szeretettel minden kedves partnerünket és leendő partnerünket! Ne feledd: május 26., Hungexpo G Pavilon!

Ügyfél

A BP és a Castrol márkák meghosszabbították a Renault csoporttal kötött megállapodást a következő 5 évre. A partnerség keretében mindkét vállalat üzemanyagokat és kenőanyagokat kínál a Renault Sport F1 csapat számára. Ráadásul mindketten a csapat fontos technológiai partnere lesz.

Ügyfél

A negyvenedik alkalommal megszervezett Dakar-rali az utóbbi évtized legnehezebbje volt: a két hét alatt a versenyzők megjárták a perui homokdűnéket, meghódították a bolíviai Andokat és az argentín kanyonokat is.

Motorcycle
  • newslist banner

Szombaton véget ért a jubileumi, negyvenedik Dakar-rali. A mezőny Cordoba környékén száguldott egy rövidke, mindössze 120 kilométeres mért szakaszon, na meg a 160 kilométeres összekötőn.

Motorcycle

Az idei Dakar-rali szervezői lefújták a motorosok versenyének csütörtöki, 12. szakaszát. Az ok a közelgő vihar volt, ami miatt a helikopterek nem tudtak felszálni, így nem tudtak volna a segítségére sietni a bajba jutott, esetleg orvosi ellátásra szoruló motorosoknak.

Motorcycle