18/10/2023

Drivemax kenőanyagok, hűtőanyagok és autoápolás

A modern motorok leggyakrabban extrém hőmérsékleti körülmények között működnek.
A motorok optimális és tartós működése szempontjából rendkívül lényeges tényező ahűtésrendszer megfelelő működése.

20/01/2023

Tűzijátékkal, tortával és persze nagy szeretettel fogadták Gyenes Manit kollégái az Autonetnél. VIDEÓ

Nem szabadulhatott az esőtől ezúttal sem a Dakar Legenda, hiszen a fogadására szervezett ünnepségen csepergő esőben durranhattak el a tűzijátékok és a motor- és autósversenyeken oly megszokott pezsgők a cég bejárata előtt. A cég társtulajdonosa, Lieb Mihály és a marketing igazgatója, Ilonczai Tamás foghattak vele elsőként kezet.

21/10/2022

Az Alltrucks tovább bővíti szervizhálózatát Magyarországon

Az Alltrucks Truck & Trailer szervizhálózata tovább bővül. 2022.06.01-től Magyarországon is bevezetik a teljes körű szervizkoncepciót, tovább bővítve ezzel jelenlétét Kelet-Európában.  
23/02/2022

VVT Rendszerek

Gates oktatás

16/02/2022

Meg sem fordult a fejemben, hogy feladjam a versenyt – Hazatért a szatmári Dakar - legenda

Immár 44. alkalommal szervezték meg januárban a világ legnehezebb tereprali-versenyének tartott Dakart, melynek ebben az évben is Szaúd-Arábia adott otthont. Az Autonet Motorcycle Team versenyzője, Gyenes Emánuel számára az idei kiadás különösen sok kihívást tartogatott.

16/02/2022

Gyenes Emánuel már készen áll a következő Dakar-kalandra

Az Autonet Motorcycle Team versenyzője, Gyenes Emánuel 2022 januárjában immár 12. alkalommal áll rajtvonalhoz a Dakar-ralin. A világ legnehezebb sivatagi terepralijaként számontartott Dakaron Mani legutóbb az Original Malle Moto kategóriában a második helyen végzett, így érthető, hogy az idei versenynek is egy határozott, ambiciózus tervvel vág neki.

16/02/2022

Gyenes Mani megszerzi negyedik bajnoki címét

Kaposvár volt a helyszíne a magyar Nyílt Enduro Szakág Abszolút Bajnokság utolsó fordulójának. Az Autonet Motorcycle Team versenyzője vezetőként érkezett erre a hétvégére és a vegyes időjárási körülmények között sikerült megszereznie negyedik Pro 2-es címét.