Az első virtuális kiállítás Magyarországon, az autóiparban

Szeretettel meghívjuk Önt a Virtuális Autonet Mobility Show-ra!

Cégünk, alkalmazkodva a koronavírus-járvány okozta különleges körülményekhez megszervezi az első autójavító szakembereknek szentelt virtuális eseményt. 

Ez az év mindannyiunkat meglepett és arra kényszerített, hogy átgondoljuk prioritásainkat és új kihívásokkal szembesüljünk. Így 2020 az ellenálló képességünk és elszántságunk próbája. Egy teszt, amely által az értékek felszínre kerülnek. Az Autonet számára az egyik ilyen érték az ügyfélorientáció az egészséges üzleti kapcsolat kialakításával, ami egyúttal egy erős, személyes kapcsolat is. Ez a két elem mindig jelen van az Autonet Mobility Show esemény különleges hangulatában. Bár nem találkozhatunk most személyesen, mint minden évben, úgy döntöttünk, hogy ezt a hagyományt meg kell őrizni. Így született meg a Virtuális Autonet Mobility Show ötlete, egy online esemény, amelyen keresztül meg szeretnénk tartani a show látogatóink által szeretett összes funkcióját.

Minden egy online felületen zajlik majd, amelyet kifejezetten a Virtuális Autonet Mobility Show számára hoztunk létre abból a szándékból, hogy minden partnerünknek felajánljuk a részvételi lehetőséget, az összes előkészített meglepetéssel együtt. Az esemény "kapui" egész októberben, éjjel-nappal nyitva lesznek, a hét minden napján.


Ahogy partnereink már megszokhatták, a professzionális jelleg lesz a Virtuális Autonet Mobility Show alapja és legfontosabb eleme. A legfontosabb autós rendszerek és alkatrészek gyártói virtuális standokon keresztül lesznek jelen, ahol a látogatók megismerhetik a terület legújabb fejlesztéseit és információkat találhatnak a termékekről és szolgáltatásokról. Jelen lesznek az Autonet részlegei is, saját szegmensekkel: haszongépjárművekkel, szervizkoncepciókkal, flottakezeléssel és egyéb üzletágakkal.

A standokon a látogatók az információk széles választékát találhatják meg a kiállító profiljától függően: videók, műszaki bemutatók, katalógusok, de lehetőség nyílik kérdések feltevésére és hozzászólásokra is. Javító és - karbantartó szakemberek számára is készítünk videótanfolyamokat, amelyeket a platform egy speciális részében lehet majd megtekinteni. A szakmai ajánlatot egy bőséges promóciós csomag egészíti ki az Autonet partnerei számára, hogy profitáljanak a motiváló kereskedelmi lehetőségből, ami különösen fontos lehet a jelenlegi helyzetben. 


Mint mindig, a szakmai részt ötvöztük pihentető, vicces és lebilincselő elemekkel, amelyek mosolyt csalnak a Virtuális Autonet Mobility Show látogatóinak arcára. Számtalan ajándékot és nyereményt kínálunk Önnek, amelyek felidézik az elmúlt évek eseményeinek légkörét. Sőt saját arcképéről készült karikatúrát is nyerhet. A nyeremények közül egy vagy több elnyeréséhez csak meg kell látogatnia a Virtuális Autonet Mobility Show standjait, és a szerencse bármikor Önre mosolyoghat. 

Kövesse a Virtuális Autonet Mobility Show-val kapcsolatos kommunikációnkat, és az eseményhez közeledve tájékoztatjuk a részletekről.
Várjuk, hogy októberben részese legyen és velünk tartson ebben az új és izgalmas projektben. Élvezze mindazt, amit a Virtuális Autonet Mobility Show kínál, és ossza meg velünk az egyedülálló eseményhez kapcsolódó véleményét és benyomásait!