Delphi Hartridge megoldások

Delphi Hartridge megoldások

A Delphi Technologies piacra viszi a Hartridge haladó, minden típushoz illő tesztberendezését a legújabb Common Rail injektorok számára

Az új Sabre CRi Expert 2700 bar nyomást biztosít az injektorok magas szintű diagnosztizálásához, teszteléséhez és javításához.

Az új magmahTouch szoftver rugalmas pay as you go fizetési modellt és haladó tesztelési lehetőségeket kínál

A Delphi Technologies bejelentette rendkívül nagy nyomású Common Rail tesztberendezésének piacra dobását. A Sabre CRi Expert, a Hartridge termékvonal legújabb tagja a legmodernebb injektortesztelő funkciókat kínáló, új szoftverrel rendelkezik, amelyért mindig csak a használatakor kell fizetni.

A Sabre CRi Expert ugyanazzal a szabadalmazott zárt-hurkos vezérlőrendszerrel rendelkezik, mint a Sabre CRi Master, ugyanakkor maximálja az áramlást és megismételhetőséget biztosít egészen 2700 bár nyomásig. Ellentétben egyéb konkurens tesztberendezésekkel, működéséhez nem igényel levegőt, vizet vagy háromfázisú áramot, így beszerelése jóval egyszerűbb és gyorsabb, ugyanakkor működtetése is hatékonyabb. A tesztelés fázisai során a tesztciklusok időtartama nem haladja meg az 1 percet. A berendezés intelligens hűtőrendszerrel is rendelkezik, ezért nincsen szükség a készülék rendszeres pihentetésére azért, hogy a teszt eredményei stabilak és megbízhatóak legyenek.

 Ahogy az injektorok technológiája egyre bonyolultabbá válik, a szerelőműhelyeknek a javításuk során egyre összetettebb kihívásokkal kell szembenézniük”, magyarázza Simon Quantrell, a Hartridge ügyvezető igazgatója. Ebben a szellemben lett kifejlesztve a Sabre CRi Expert, amely páratlan diagnosztikai, tesztelési és javítási funkciókkal bír, beleértve az injektorok újrakódolását is, amelyek mind az új, pay as you go fizetési modell szerinti szoftvermegoldás révén érhetők el.

Mind az új Sabre CRi Expert, mind elődje, a Sabre CRi Master a Hartridge legújabb magmahTouch szoftverével működik. Ez az innovatív program rendkívüli precizitású funkciókat kínál, mint például az NOP (Nozzle Opening Pressure / Szelepnyitási nyomás), MDP (Minimum Drive Pulse / Minimális meghajtó impulzus), Denso I-ART és bármilyen típusú injektor kódolása, tesztelési tervekkel, több mint 400 injektor cikkszám számára.
Az új szoftver jobb licenc-megoldást kínál: a rugalmas pay as you go fizetési modellt a haladó funkciók számára. A tesztelési tervekhez való hozzáféréshez és az injektorok kódolásához nem szükséges egy általános, éves licenc megvásárlása. Ehelyett a felhasználók online vásárolhatnak a műhely sajátos igényeire szabott kreditcsomagokat a www.hartridge.shop oldalon.

“Az in-app fizetési modell világszinten elfogadott és több iparág is hatékonyan alkalmazza”, fűzi hozzá Quantrell. “Ha csak akkor kell fizetni, ha szükség van az alkalmazásra és csak azért, amire szükség van, a befektetés jobban megtérül a műhely számára. Most, amikor a piac egyre érzékenyebben reagál az árakra, ennek az új megközelítésnek mindenképpen van létjogosultsága.

További információkért látogasson el a www.hartridge.com webhelyre.