Delphi rézmentes fékbetét

Delphi rézmentes fékbetét

A rézmentes fékbetét technológia felülmúlja teljesítményben a versenytársait a teszteken

A rézmentes fékbetét tesztet az ECE 90. szabályzata szerinti sebességekkel végezték, amely során gyári minőségű és hat másik piacvezető márkát teszteltek egy VW Passat 2.0 TSI-n. 
 
100 mérföldes sebességnél a Delphi fékbetéttel felszerelt autó sokkal gyorsabban megállt, csendesebben fékezett és kevésbé kopott azonos igénybevétel mellett. Négy méterrel előbb állt meg a második helyezetthez és 17 méterrel az utolsóhoz képest. Az 50 mérföldes teszt során második helyezést ért el a Delphi fékbetét, de még így is gyorsabban megállt az autó, mint a gyári (OE) szerelésű betéttel.
 
 
A Delphi termék ugyanúgy lenyűgöző eredményeket produkált nedves pályán is, a súrlódási tényezők legalacsonyabb csökkenését regisztrálták száraz és nedves körülmények között. Hat megállású teszt során a rézmentes fékbetétek súrlódási együttható vesztesége 30 %, míg ugyanez a többi márkánál 34 -81 % közé esik..
 
 
A Delphi a környezetre is odafigyel, ezért nagy hangsúlyt fektettek a működési zaj csökkentésére is.
 
A zajtalan működés egyben az egyik legfontosabb vásárlói elvárás is. A Delphi fékbetétek a SAEJ2521 zajdetektor próbákon tízes skálájú teszten 9,6 pontot kapott, így a tesztelt betétek közül a legjobb eredményt érte el. 
 
 
A legújabb tesztek során a Delphi elérte az optimális egyensúlyt a teljesítmény, a zaj, a hosszú élettartam és a kiváló minőségű betétek között, emiatt a szakemberek bizalommal szerelik be ezeket az alkatrészeket és ajánlják az Ön autójához is.
 
Keresse a Delphi fékalkatrészeket a Autonet Import Magyarország Kft. kínálatában.