Delphi: új márkajelzés és csomagolás

Delphi: új márkajelzés és csomagolás

A Delphi új márkajelzésével új csomagolást mutatott be az Automechanika kiállításon

A Delphi Technologies márkanév átalakítása új csomagolást is hozott magával. A termék erõsebb dobozokat, nagyobb védelmet, informatívabb címkéket kap és hatékonyabb tárolási lehetõséget biztosít.

A Delphi Technologies márkájú csomagolás a vállalat globális ügyfélkörében végzett piackutatás eredménye.
Ezek a független kutatások a csendes-óceáni, észak és dél-amerikai ügyfelek körében folytak, hogy megvizsgálják a különbözõ dobozolási és címkézési lehetõségeket.

"Örültünk az ereményeknek" - nyilatkozta Neil Fryer, a Delphi Technologies Aftermarket globális marketing, termék és stratégia alelnöke. „Az új csomagolás tiszta, friss és modern, és tükrözi az új márka identitását és a termék minõségét. Erõteljesen elkötelezett a jelenlegi csomagolásunk, a kulcsfontosságú termékprogramjainkhoz tartozó kiskereskedelmi dobozok irányában, amelyek a nagyobb felismerhetõség érdekében fontos designelemeket tartalmaznak. Ez kulcsfontosságú, amikor egy régi márkáról egy újra váltunk. ”


Az, hogy az ügyfelek polcain figyelemfelkeltõ formatervezésû legyen az új csomagolású doboz, csak egy volt a számos figyelemebe vett tényezõ közül.
„Tudjuk, hogy a minõség fontos, ezért egy új designba fektettünk, magasabb minõségû anyagokkal, ami a szállítás és a tárolás során nagyobb védelmet biztosít"- tette hozzá Fryer. „Azt is tudjuk, hogy minden négyzet centiméter számít a vásárlóink polcain, így javítottuk a dobozok méretét és tájolását is. Ez segít optimalizálni a polcterületet, és csökkenti a hulladékot, ezáltal környezetbarátabb megoldás is."

Az új csomagolás a javítási folyamatok egyszerûsítésének érdekében egy továbbfejlesztett címkét is tartalmaz, ami egyértelmûen segít a megfelelõ alkatrész gyors azonosításában. Ez magában foglalja a vonalas rajzokat és az egyes termékek elhelyezkedését. A meglévõ és az új csomagoláson található összes címke diszkréten tartalmazza a régi ovális logót, a Delphi Technologies logó mellett, a zökkenõmentes átmenet érdekében.

A csomagolás elindítása az alappillére egy integrált márka átalakítási programnak, mindemellett jelent még új márkakampányt, online marketinget, új marketing anyagokat.
Ez a tevékenység arra irányul, hogy az új márkát megértsék és értékeljék az értékesítési lánc egészében. A Delphi Technologies márkájú dobozai az év végétõl fokozatosan kerülnek forgalomba, több terméken keresztül. Az átmeneti idõszakban az ügyfelek továbbra is kapnak Delphi termékeket régi és új megjelenésben.