Feliratkozás a hirlevelünkre

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT HÍRLEVÉL / DIREKT MARKETING LEVÉL KÜLDÉSÉHEZ az Autonet Import Magyarország Kft. (székhely: 2120 Dunakeszi, Pallag utca 43) részére

 

A részletes Adatvédelmi Tájékoztató elérhető ITT.

ELSŐ PONT: Kijelentem, hogy a www.autonet-group.hu weboldalon található regisztrációs kérdőív kitöltésével és a hírlevél szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre az Autonet Import Magyarország Kft. tematikus hírlevél szolgáltatást nyújtson.

MÁSODIK PONT: Kijelentem, hogy a www.autonet-group.hu weboldalon található regisztrációs kérdőív kitöltésével és direkt marketing szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre az Autonet Import Magyarország Kft. direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

HARMADIK PONT: Kijelentem, hogy a www.autonet-group.hu weboldalon a https://www.autonet-group.hu/media/images/Adatvedelmi_tajekoztatoo.pdf közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

NEGYEDIK PONT: Hozzájárulok, hogy az Autonet Import Magyarország Kft. személyes adataimat hírlevél szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

ÖTÖDIK PONT: Hozzájárulok, hogy az Autonet Import Magyarország Kft. személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

HATODIK PONT: Kijelentem, hogy személyes adataim a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adom meg. Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.

Feliratkozás a hirlevelünkre
* Név
* E-mail cím
Másolat a megadott címre
Cégnév
* Fő érdeklődési kör (körök), amelyben tematikus hírlevél, reklám e-mail küldhető
* ELSŐ PONTRA VONATKOZÓAN
* MÁSODIK PONTRA VONATKOZÓAN
* HARMADIK PONTRA VONATKOZÓAN
* NEGYEDIK PONRA VONATKOZÓANT
* ÖTÖDIK PONTRA VONATKOZÓAN
* HATODIK PONTRA VONATKOZÓAN
* Captcha kód