Mobilitás a Hősöknek

2020. április 15 – május 31-ig

Az Autonet Import Magyarország Kft. stratégiai beszállítóival és szervizhálózataival együtt (Automeister, Auto Check Center, Auto Crew, CarXpert, TruckZone) elindítja a „Mobilitás a Hősöknek” programját a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

Ezeknek a nehéz időknek a hősei mindazok, akik azon dolgoznak, hogy minél kevésbé érintsen minket a koronavírus (Covid-19). Ők azok, akik biztonságunkat a sajátjuk fölé helyezik az utcákon vagy a kórházakban, és nem a szeretteikkel töltik az időt, és ezért minden támogatást megérdemelnek.

Így az Autonet Import Magyarország Kft. beszállítóival és a szervizhálózataival összefogva kampányt kezdeményezett azon járművek ingyenes javítása érdekében, aminek lehetőségével a pandemia elleni cselekvési tervben szereplő intézmények élhetnek. Az ingyenes javítás kizárólag a biztonságos közlekedés szempontjából alapvetően fontos és elengedhetetlen javításokra vonatkozik.Az AUTONET, kizárólag a tőle rendelt, a fent említett szervezetek gépjárművei számára beszerelt alkatrészek értékét vállalja át stratégiai beszállítói segítségével, amelyeknek köre folyamatosan bővül. Magántulajdonú autók javítása nem része a projektnek, nem támogatott. A fent említett alkatrészek beépítéséhez kapcsolódó javítási költséget minden esetben a programhoz önként csatlakozó szervizhálózati partnereink vállalják, őket terheli. Egyéb javítást érintő alkatrész és javítási költség átvállalása nem a projekt része.

A projekthez tartozóan a következő elérhetőségeket tartjuk fent, kizárólag a javítási munkálatok regisztrálásához:
e-mail: mobilitasahosoknek@autonet-group.com     
telefonszám: +36 20 314 9010
A fenti elérhetőségeken fogadjuk mind a hivatalos szervtől történő bejelentéseket, mind a szervizpartnereinknél jelentkező javítási igényeket.

A „Mobilitás a Hősöknek” kampány összes résztvevője bízik abban, hogy a kezdeményezés valós segítséget nyújt az egészségünkért és biztonságunkért dolgozó szervezeteknek és együtt könnyebben túljutunk a nehézségeken.