Textar alkatrészek mostantól új PROriginal biztonsági plombával

A Textar fékbetétek megbízható fékezőerőről és maximális fékezési komfortról gondoskodnak.

Ügyfeleink világszerte ebbe a prémium minőségbe fektetik bizalmukat. Az alantas hamisítás kiemelt biztonsági kockázatot jelent. Sajnos első látásra a hamisított termékeket igen nehéz megkülönböztetni az eredetiektől. A veszély gyakran csak akkor válik nyilvánvalóvá, amikor a hamisított terméket a járműben használják. Ez végzetes következményekkel járhat.

A Textar mostantól minden fékbetét csomagolását ellátja az új PROriginal biztonsági plombával, hogy még jobb védelmet nyújtson ügyfeleinek a hamisított árukkal szemben.

Mostantól a Textar személygépkocsikhoz való fékbetéteinek csomagolásán szerepelni fog az új PROriginal plomba, amely lezárja a csomagolást, és el kell távolítani annak felnyitásához.

A plomba hátoldalán egy QR-kód és egy tizenkét jegyű alfanumerikus kód található, amelyek mindegyike egyedileg az adott termékhez tartozik.

Az ügyfél kétféleképpen ellenőrizheti a termék valódiságát:

1. a QR-kódnak a Textar Brakebook alkalmazással (az iOS és Android rendszerekhez ingyenes) vagy más QR-kód-olvasóval történő beolvasásával
2. a fightingthefakes.com weboldalon az alfanumerikus kód megadásával.


A kód megadását vagy beolvasását követően az ügyfél az alábbi válaszok valamelyikét kapja:

  • Ön egy eredeti Textar/Nisshinbo termék tulajdonosa.
  • A rendszer már beolvasta a kódot. Kérjük, bontatlan doboz esetén lépjen velünk kapcsolatba.
  • Figyelmeztetés! Ez a kód nem érvényes.

Így az ügyfél azonnal el tudja dönteni, hogy eredeti vagy hamisított terméket tart a kezében. Ha az ügyfél kódja érvénytelen, vagy korábban már valaki beolvasta, akkor igen valószínű, hogy a termék hamisítvány, és a TMD Friction céget azonnal tájékoztatni kell az online kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a szerviz-forródróton (+49 (0)2171 7032397) keresztül, hogy meg lehessen tenni a szükséges további lépéseket.

2020.01.27.